Välkommen! I en djungel av bakbloggar vill vi göra en blogg med det vi saknat hos andra. Här vill vi att ni ska känna er som hemma, hitta inspiration och roliga tips. Från det allra enklaste till det lite mer avancerade. Vi kommer inte bara att visa det vi lyckas med utan även det vi misslyckas med, så ni slipper gå i samma fälla. Vi har även lite smått börjat baka på beställning. Så hör av er om ni hittar något ni gillar:)


/Annett & Sofia



lördag 1 februari 2014

Prinsesstårta


Då var det dags för Vegas 3-års tårta. Även detta år blev det prinsesstårta:) Trodde kanske att hon skulle önska något annat men hon var väldigt tydlig:) Då jag gjort ett slott och en prinsessa tidigare hade jag lite idétorka men så hittade jag en tårta på Pinterest som jag gillade. Jag ville gärna ha med Disney prinsessor men vågade mig inte på att modellera dem så lösningen med att använda oblat passade mig perfekt.
Tårtan är gjord med chokladbottnar, fyllde med hallonmousse och citronmousse. Spacklad med hallonmarängsmörkräm och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i sugarpaste.

/Sofia